Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O sestrách Marii Carolině (19) a Marii Chiaře (18) ze Sicílie jste zřejmě ještě neslyšeli, ale v Itálii jsou poměrně známé svým luxusním životním stylem. O mladší ze sester se nedávno začalo mluvit také v souvislosti s údajným románkem mezi ní a princem Christianem, dědicem dánského trůnu.

Půvabné blondýnky si aktuálně užívají léto v Saint Tropez. Čtvrteční odpoledne využily k nákupům, které patří mezi jejich nejoblíbenější volnočasové aktivity. Dívky jsou dcerami italského šlechtice Karla Bourbonského-Obojí Sicílie a jeho manželky Kamily Bourbonské-Obojí Sicílie. Jejich otec je zároveň jedním ze dvou pretendentů trůnu Království obojí Sicílie nacházejícím se na jihu Apeninského poloostrova.

Zatímco Maria Chiara zvolila na procházku po francouzské Riviéře něžné letní šaty s květinovým vzorem, její sestra předvedla útlé křivky ve sportovním kompletu růžových legín a krátkého trička.

Přestože se sicilská princezna s dánským princem na veřejnosti neobjevuje, v červnu uvedl zdroj z okolí dánské královské rodiny pro Women’s Day, že si spolu skvěle rozumí a jejich sblížení dokonce schvalují i jejich rodiny, které spolu dobře vycházejí. Spojuje je prý navíc podobný vkus na hudbu, sport a dokonce i filmy.

Podle zdroje Chiara splňuje i všechna důležitá kritéria – je inteligentní, zábavná a dobře se prezentující nejen na sociálních sítích. Maminka Christiana - dánská korunní princezna Mary, by prý ráda viděla, aby její nejstarší syn chodil s někým, jako je Chiara, která přesto, že je mladá a žije v blahobytu, nikdy neměla žádný skandál, stejně jako její starší sestra Carolina.

Reklama

Další články

Načítám