Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Felicita Victoria Prokešová patří rozhodně k těm kráskách, které na jevišti nepřehlédnete. Jinak tomu nebylo ani na zkoušce kostýmů nového muzikálu Troja, ve kterém se zpěvačka s uhrančivým pohledem objeví v hlavní roli.

Do Divadla Broadway dorazila kráska, kterou si mnozí pamatují i jako finalistku SuperStar, v topu s hlubokým výstřihem, ve kterém dala na odiv mimo jiné své bronzové opálení. „Byli jsme ve Slovinsku, byli jsme v kempu a v přírodě, jezdili jsme po horách a potom jsme otočili, jeli jsme do Benátek,“ svěřila se Super.cz kráska, která návratu domů naskočila do zkoušení.

To má ale v posledních dnech poněkud ztížené, přišla totiž o hlas a nesmí si hlasivky vůbec namáhat. „Mám hlasový klid, někdy se to tak sejde, že je hodně práce, indispozice, teď je léto trochu klidnější, tak mám čas se dát do kupy,“ svěřila se zpěvačka s tím, že by neměla vůbec mluvit, což jí dělá největší potíže. „Nejlepší je prostě držet pusu, což je pro mě jako pro extroverta očista. S přítelem se dorozumíváme rukama nohama a píšu zprávy,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám