Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne, na snímcích není Dara Rolins (51) ve svém dnes již legendárním sestřihu. Tato holčička se ale v budoucnu bude rovněž živit hudbou.

Řeč je o nejlepší české dýdžejce Lucce (33). Než se ve svých pětadvaceti letech natrvalo přestěhovala do Prahy, žila v Brně po boku o pět a půl roku starší sestry Quašy Kvasnicové (38), která je nejznámější českou choreografkou. Odmalička chodila do gymnastiky a nadšeně hrála tenis a ping pong, ke kterému se nedávno po osmi letech vrátila.

Pohledná blondýnka, vlastním jménem Lucie Kvasnicová, se zajímala o taneční scénu od svých šestnácti let. V roce 1999 se postavila poprvé za gramofony a už o tři roky později byla vyhlášena objevem roku. Od té doby získala mnohokrát ocenění nejlepší dýdžej roku. Zahrála si například na slavné berlínské Love Parade a u gramofonů se vystřídala se špičkami svého oboru Paul van Dykem, Tiestem nebo Carlem Coxem, se kterým ji pojí mnohaleté přátelství.

Lucca žije se zakládajícím členem kapely Lucie Michalem Dvořákem (46), se kterým má syna Michala (2).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám