Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Miss ČR Nikola Plzáková se po dvouměsíčním odloučení vrátila k exVyVolenému dýdžejovi Petru Zvěřinovi. Pár se před půl rokem zasnoubil a za tři měsíce následoval drsný rozchod. Nikola si našla nového partnera a od Zvěřiny se odstěhovala.

Nyní pár ale zase vrká. Nikola to Super.cz prozradila na malebném ostrově Gran Canaria, kde natáčela videoklip pro zpěváka Zdeňka Style Hrubého. S kolegyněmi modelkami si nechaly vyrobit trička, kam si nechaly namalovat jména svých lásek.

A Nikola také prozradila, jak Petru Zvěřinovi říká: "On je Beržbeňďa a mně zase říká bačkůrko přenádherná," řekla Super.cz se smíchem Nikola. Její kolegyně modelka Tereza Zimová si nechala na tričko napsat jméno svého přítele Jardy Haštavy a Míša Štoudková si dala inzerát.

Momentálně je nezadaná. "Hledám přítele. Měl by být hlavně chytrý a vtipný. Musím se s ním smát. A také hezký. Ale to není zase priorita," upřesnila Štoudková. "A hlavně by to neměl být hokejista ani fotbalista. A ráda bych dodala, že s brankářem Pavelcem Míša nic neměla," dodala Zimová.

Reklama

Další články

Načítám