Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Emmě Clare Thynn jste zřejmě ještě neslyšeli, ale věřte, že jde o vlivnou členku britské královské rodiny. Sedmatřicetiletá dáma pocházející ze zámožné rodiny, je manželkou osmého markýze z Bathu Ceawlina Thynna. Manželé, kteří spolu vychovávají dva syny, se pohybují ve vyšších kruzích. Nedávno například nechyběli na 80. narozeninách Micka Jaggera v londýnském klubu Embargo.

Momentálně se ovšem celá rodinka nachází ve Francii, konkrétně v Saint Tropez. Půvabná Emma, jež je dcerou nigerijského ropného magnáta a miliardáře Oladipa Jadesimiho, se jako bývalá modelka stále pyšní vypracovanou postavou.

Pár si společně s jejich prvorozeným synem Johnem Alexanderem (8) a druhorozeným Lordem Henrym (6) užívá procházky po tamních promenádách a na motorovém člunu proslulého Le Clubu 55 se nechávají dopravit na jachtu.

Zatímco devětačtyřicetiletý markýz Ceawlin Thynn je v Londýně prominentním obchodníkem v oblastech nemovitostí, cestovního ruchu či finančních služeb, jeho žena, kterou si vzal v listopadu 2012, se věnuje své lifestylové značce Emma’s Kitchen. V minulosti rovněž pracovala jako modelka pro Dolce & Gabbana a od roku 2018 přispívá do britského Vogue jako módní redaktorka. V roce 2019 rovněž soutěžila v tanečním pořadu Strictly Come Dancing.

Reklama

Další články

Načítám