Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Půvabná dcera zesnulého krále popu Michaela Jacksona (†50) Paris (14) byla hostem v talk show známé americké moderátorky Oprah Winfrey, která se snažila zjistit více informací ze soukromí mladé dívky. Kromě toho, že Paris přiznala, že jí otec stále velmi chybí, také prozradila, že je obětí šikany.

„Snaží se mě šikanovat, ale někdy jim to nevyjde. Snaží se mě dostat slovy, ale to mě moc netrápí. Mnoho lidí mě nemá rádo, ale já nevím proč. Ve škole jsou děti, které mě pomlouvají za zády a myslí si, že je neslyším. Mnohokrát mi to prozradí moji kamarádi,“ řekla modrooká Paris, která dodala, že zažila i kyberšikanu. Jak se ale zdá, dcera Michaela Jacksona je silnou osobností a nenechá se snadno rozhodit.

Paris také mluvila o svém dětství a prozradila, že se Michael snažil, aby ona a její bratři měli co nejvíc zábavy, protože jemu v dětství chyběla. „Řekl nám, že když byl mladší, neměl opravdové dětství. Většinu svého času trávil ve studiu, zatímco ostatní děti si hrály. Chtěl, abychom měli to, co on nezažil,“ dodala Paris.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám