Hlavní obsah
Článek

Kdyby herec a moderátor Jiří Pomeje (†54) vlastnil vývařovnu pro české modelky, asi by za chvilku každá z nich porazila v tučnosti i Helenu Růžičkovou v nejlepších letech. Hvězda primáckých VIP zpráv pozvala Agátu Hanychovou (38), Evu Decastelo (45) a Martinu Gavriely (45) na žranici, po které by praskl i Otesánek. „Mám dvě kila nahoře,“ zlobí se Decastelo, zatímco Hanychová kvůli tomu, aby nepřibrala, raději všechno jídlo vyzvracela!

„Nenávidím Jiřího Pomeje! S tím jídlem to přehnal,“ zlobí se možná naoko, možná vážně Eva, která s kolegyněmi podstoupila životu nebezpečné natáčení VIP Prostřeno! v Jirkově oblíbené restauraci U Houmra v Praze na Vinohradech. A jen tak tak, že je odtud nemuseli odvážet na kolečkách. „Je to rodinná hospůdka, kde skvěle vaří, a kam rád chodím i já sám. Makal jsem od devíti od rána, pomáhal mi místní kuchař Zdeněk a holkám jsme naservírovali extrémní baštu,“ svěřil se Super.cz Pomeje.

„Čekal jsem anorektické dietářky, ale holky překvapily, když jako předkrm odmítly müsli a raději si kvůli hladu daly smažený sýr. Poprvé v historii pořadu si také s chutí odnesly výslužku,“ chlubí se moderátor. Dívkám, které mají vosí pasy, nabídl navíc tatarský biftek, domácí tlačenku, rakouskou svatební polévku, obří pečené koleno a během zábavy, za kterou zvolil lenošivé sledování Simpsonových v televizi, udělal ještě smaženou zmrzlinu.

„Nejsem zvyklá jíst tahle česká jídla, takže mi pak bylo těžko a pálila mě žáha. Hrozně ráda jím a nevím, kdy přestat. Ale chutnalo mi,“ ohodnotila kolegu Martina Gavriely.

V médiích už se objevily informace, že Pomeje vzal krásky do zaplivané a zakouřené restaurace. „To mi přijde hnusné. Chodil sem prezident Václav Havel, objevila se tu i Lucka Bílá, pravidelně tu bývá Jirka Lábus nebo Martin Dejdar. To si zase někdo vymýšlel,“ kroutí hlavou Pomeje. V úterý je na řadě Gavriely, které jen pár minut před natáčením dodělají řemeslníci kuchyňskou linku, a tak je velmi nervózní.

Reklama

Další články

Načítám