Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a tanečnice Nicole Scherzinger (45) se společně se svým snoubencem Thomem Evansem (38) vydala na Sardinii, kde si užívají pohodičku u hotelového bazénu. V tamním luxusním resortu 7 Pines si hoví na lehátkách, popíjejí drinky a osvěžují se melounem. Pro ty, kteří neholdují válecím dovoleným, je to zřejmě nudná představa trávení léta, Nicole s Thomem si ale očividně nestěžují...

Bývalá členka skupiny PussyCat Dolls je bikinovou královnou. Na jejích účtech na sociálních sítích se to každé léto hemží snímky v plavkách a Nicole nepřestává své fanoušky udivovat tím, jak skvěle vypadá. Nejčastější komplimenty slýchá na to, že prakticky nestárne. Popová diva navíc nemusí řešit, z jakého úhlu se nastaví objektivu, sluší jí to totiž za všech okolností a paparazzi jsou tak něco, co ji příliš trápit nemusí. Stejně jako tentokrát, kdy v modrých bikinách vypadala senzačně.

K zásnubám mezi zpěvačkou a bývalým profesionálním hráčem ragby došlo v červnu během jejich výletu do Portugalska. Thom se vyslovil po třech letech vztahu. Nicole v minulosti strávila s přestávkami osm let se sedminásobným šampionem Formule 1 Lewisem Hamiltonem (38), který je momentálně spojovaný s další hvězdou hudebního nebe, Shakirou. Ta je ještě o rok starší než Nicole. Evans pro změnu několik let randil s vnadnou modelkou a herečkou Kelly Brook.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám