Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Angie Mangombe je opravdu nezmar. Nejdříve šokovala tím, že jen tři týdny po porodu odjela s partnerem, Mužem roku Josefem Kůrkou, na wellness. Syna nechali doma babičce na hlídání, kritika na jejich hlavu přišla takřka okamžitě a od té doby berou chlapečka všude s sebou, i do tetovacího salonu.

Měsíc po porodu se totiž novopečená maminka, známá i z Výměny manželek nebo z reality show Like House, rozhodla, že si na svého synka udělá památku a nechala se potetovat. Její partner, účastník letošního Survivoru, ji následoval.

Oba si nechali vytetovat vzpomínku na den, kdy jejich syn Rafael přišel na svět a jejich krk nyní zdobí datum 8. 7. 2023.

„Takhle na krk? Jaj,“ začali společné fotky páru komentovat sledující. „Dítě na krku, chápu,“ stálo v další ze zpráv. „To muselo bolet, ale pěkná vzpomínka,“ napsala další z fanynek. Angie malého syna nekojí, a tak mohla do tetovacího studia měsíc po narození chlapečka i na delší dobu vyrazit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám