Hlavní obsah
Článek

Vypadá jako drsňák, ale má citlivou duši. Když přišla řeč na to, že kapela Turbo slaví třicáté výročí, kytarista a zpěvák Míra Chrástka si při počítání let vzpomněl, že už je to vlastně deset roků, co se s ním rozešla jeho velká životní láska.

Míra Chráska žil s dcerou Karla Gotta Dominikou. "Chodili jsme spolu, ale přebral mi ji kytarista z finské kapely Stratovarius," přiznal Super.cz Míra, který se samozřejmě cítil dost zhrzený. O to víc, že se Dominika nakonec přestěhovala s Timo Tollkim do Finska.

Nenaplněnou lásku prožil i další člen kapely, bubeník Jirka Lang. Ten hrával v kapele s Petrou Janů. "Petru jsem miloval, ale nechtěla mě," svěřil se muzikant.

Jelikož kapela právě slaví třicáté výročí, podobných historek, i když v nich nefigurují známé tváře, se najde dost. "A že na ně teď bude dost času při přejezdech na turné. Vydali jsme totiž novou, už devátou, desku Žár, ke které chystáme velkou šňůru," vysvětlili hudebníci, kteří se pochlubili i tím, že si nechali ve Spojených státech vyrobit 3D obal na cédéčko úplně novou technologií.

Pánové z Turba, kteří budou 14. června na koncertu v pražském klubu Limonádový Joe, přebírat cenu za 1 200 000 prodaných nosičů, doufají, že se jim na podzim podaří vydat ještě jednu, vyloženě vzpomínkovou desku ke třicetinám.

Související témata:
Turbodmychadlo

Reklama

Další články

Načítám