Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec a moderátor David Gránský (32) je už přes rok šťastným tátou. Kvůli velkému pracovnímu nasazení si ale synka Matea a vůbec rodinu neužil tak, jak by si přál. Proto se nyní rozhodl, že si dá na chvíli od kamer a šoubyznysu pauzu.

Je to samozřejmě po domluvě s vedením televize a se scenáristy. Takže jsem si naordinoval tříměsíční volno, abych ten čas mohl trávit s rodinou. Protože jsem točil tak moc, že mi utíkalo mnoho věcí,“ řekl David Super.cz. „Za práci jsem samozřejmě rád, je to fajn a bude to zas fajn,“ dodal, že z obrazovek rozhodně nemizí natrvalo.

Pracovní tempo a jedno natáčení za druhým si ale zkrátka začalo vybírat svou daň.

Celý ten první rok života Matea jsem vždycky přišel domů, dozvěděl jsem se, co nového umí, co nového ochutnal, co nového řekl... A už mi to začalo chybět a chtěl jsem být u toho," vysvětlil herec.

Fanynky ale ani tak zoufat nemusí. Před pauzou totiž David stihl v Bratislavě natočit ještě novou řadu Česko Slovensko má talent, která se na televizní obrazovce rozběhne už v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám