Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná moderátorka Snídaně s Novou Zorka Kepková to nemá jednoduché. Aspoň sáhnout by si na ní chtěl kdejaký muž a ona se jakožto věrná partnerka všem nabídkám zuby nehty brání. Jenže na víkendové společenské akci v Plzni se skupince vojáků podařilo Zorku unést jejímu příteli přímo před očima. Ten si nebyl jistý, zda jsou jejich zbraně pouhé repliky, a tak radši neprotestoval a s nejistým úsměvem sledoval, jak si skupinka ozbrojenců odvádí Zorku do historického vrtulníku.

„Bylo evidentní, že je to jen sranda, ale mihlo se mi hlavou, že musí Zorka po moderování akce brzy někam odcházet, a tak se jí tento vtípek asi hodit nebude,“ řekl pro Super.cz partner Kepkové moderátor Míra Hejda.

A také že to tak bylo. Kepková v botkách s vysokými podpatky odklopýtala v obležení vojáků s úsměvem až k vrtulníku, kde se ji zkušený pilot Luftwaffe Dieter Verbang rozhodl vzít na krátký let po okolí. To už se však půvabná moderátorka čertila. Marně.

„Má dobrá známá má dnes rozlučku se svobodou a pro mě bylo nesmírně složité tyto dvě akce zkombinovat, protože jsem nechtěla chybět ani na jedné. Moderování na desátém výročí společnosti Profi-cz jsem přislíbila už dávno a pak jsem s klidem známé odsouhlasila i termín rozlučky se svobodou na tentýž den. Vše jsem nakonec vypočítala minutu od minuty, ale marně. No, je aspoň vidět, že si člověk může dopředu všechno plánovat a ono to stejně vyjít nemusí,“ dodala už s úsměvem smířlivě Kepková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám