Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lottie Moss (26), jež je britskou modelkou a mladší sestrou Kate Moss (50), se ve středu podělila s fanoušky o dost bizarní záležitost. Nechala se totiž zvěčnit u rituálu, kdy zaklínala svého bývalého. Mnozí fanoušci se ovšem obávají o její duševní zdraví a mají dojem, že se blondýnka pomátla.

Pětadvacetiletá Lottie se svlékla donaha, zapálila několik svíček a klekla si do pentagonu vytvořeného na podlaze zřejmě z křídy či z vysypaného popela, který dotvářely hořící svíčky. Jednu pak držela i v ruce a předstírala, že olizuje plamen. Druhou rukou si držela nahé poprsí.

Komu byl rituál ‚věnován‘, není zcela jasné. Lottie by měla čerstvě tvořit pár se sedmadvacetiletým trenérem fitness a účastníkem britské verze reality show Love Island Adamem Collardem, s nímž byla spatřena během víkendu, když odcházeli z proslulé londýnské restaurace Chiltern Firehouse a odjížděli společně do hotelu. Před dvěma týdny ze stejného podniku odcházela pro změnu s úplně jiným doprovodem.

Seznam modelčiných ex je ovšem celkem obsáhlý. Lottie randila například s rapperem Milkavellim, hvězdami reality show Made In Chelsea Samem Princem a Alexem Myttonem, s moderátorem Romanem Kempem, s bubeníkem Tristanem Evansem či s australským modelem Danielem Steelem. V roce 2019 měla mít rovněž románek s Brooklynem Beckhamem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám