Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) umí pořádně šokovat. Na pracovní dovolenou na ostrov Gran Canaria, kam vyrazila s přítelem Vaškem Noidem Bártou, si vezla svářečku na vlasy. Eliška má zahuštěné a prodloužené vlasy umělými prameny a prý se jí občas stává, že jí některé vypadnou. A tak je na to připravená!

Vozí s sebou svářečku na vlasy a keratin, kterým pěkně zase pramen připevní ke svým vlasům. Je zřejmě první modelkou, která je takhle dobře vybavená. Většina holek sbalí vypadlé vlasy do pytlíku a po návratu navštíví kadeřnictví.

Eliška je vůbec velká parádnice. I její přítel Noid je vždycky překvapený, co všechno veze a hlavně jak dlouho na ní musí při převlékání čekat. "Já už stojím u dveří a Eliška se klidně zvládne třikrát převléknout. Nemá problém se parádit dvě hodiny. Holka, no," směje se Noid, který si na dovolenou sbalil malou tašku. "Stačí mi tři trička, trenky a plavky. Jsem Robinson," dodal se smíchem Noid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám