Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn hollywoodského páru Willa Smithe a Jady Pinkett Smith Jaden (25) měl po svém boku hned několik slavných krásek, ale zdá se, že opakovaným objektem jeho zájmu je americká influencerka Sab Zada, se kterou tento týden trávil pohodové chvilky na pláži v Malibu. Mladý pár se spolu poprvé začal objevovat už v roce 2020.

Jadenova láska, která se stylizuje do filmové postavy a jen na Instagramu ji sleduje přes 660 tisíc lidí, si nechává říkat Princess Sab Zada. Kromě svých ženských křivek je proslulá také růžovými dlouhými vlasy a panenkovsky něžným obličejem.

Jak to ovšem tihle dva spolu mají, je trochu záhadou... Ještě minulý měsíc Jaydena vyfotili v Paříži, jak v noci na ulici líbá francouzskou influencerku Paolu Locatelli. Před dvěma lety se zase sblížil s modelkou Carou Delevingne, s níž natáčel romantické drama Life In a Year. Dvojice pak byla několikrát spatřena i v soukromí. Mimo jiné i před dvěma lety na svátek svatého Valentýna, kdy Jaden modelce věnoval obrovský pugét rudých růží a dvojici fotografové spatřili, jak se líbají.

Jaden měl ovšem v minulosti blízko rovněž ke Kylie Jenner, dceři Lionela Richieho Sofii Richie, mladší sestře Vanessy Hudgens Stelle, modelce Sarah Snyder, herečce Odesse A’zion a mnoha dalším.

Reklama

Další články

Načítám