Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život jí napsal scénář jako z nejhoršího filmu. Veronika Jeníková (59) prožívá velké trápení. Přišla o tatínka, který zemřel na následky potyčky s maminkou, jež ovšem trpí Alzheimerovou chorobou.

Sympatická herečka, které lidé dodnes díky její nejslavnější roli ve filmu Bony a klid říkají Evička Tričko, se musí vyrovnat s osudem, který byl velmi krutý. Její maminka bydlí v Alzheimer centru a táta se rozhodl, že tam svou ženu nenechá a bude tam žít s ní, což bylo podle Veroniky Jeníkové skvělé. Alzheimerova choroba je ale bohužel nevyzpytatelná a Veroničinu mámu před třemi týdny přepadl stav agrese. Situaci popsala Blesku. „Prala se s tátou o pyžamo. On upadl, zlomil si tři žebra a dostala se mu voda do plic,“ řekla herečka s tím, že otec následky konfliktu nepřežil.

O něco později pak přišla další rána v podobě smrti Jany Šulcové (†76), kterou herečka poznala už ve svých dvaadvaceti letech. Přesto, že chtěla jít na její pohřeb, nakonec se nejspíš musela věnovat stěhování. Svým dětem uvolnila velký byt, aby jim pomohla. Herečka navíc bohužel nemá v poslední době štěstí ani po pracovní stránce. Velkou roli hospodské v seriálu Jedna rodina, která jí prý byla psána na tělo, nakonec dostala Jana Paulová (69).

Reklama

Další články

Načítám