Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po boku našeho prezidenta Petra Pavla často nechybí jeho milovaná žena, první dáma Eva Pavlová. O jejich manželství se toho moc nevědělo. Nedávno se ale vrchní velitel ozbrojených sil ČR rozpovídal o tom, jak se se svou chotí seznámil. A pozor, dali se dohromady až po deseti letech známosti.

„Poznal jsem ji (první dámu Evu Pavlovou – pozn.) dřív než svoji první ženu. Potkávali jsme se na vojenské ubytovně. Studovala ve škole v Košicích, přijela jako čerstvá zásilka pozemního personálu k sousednímu leteckému útvaru. Tam o ni ale byl takový zájem, neustále spousta obdivovatelů. Bylo by to moc námahy s nejistým výsledkem,“ řekl prezident v show 7 pádů Honzy Dědka, proč se o Evu tenkrát ani nepokusil.

V letních dílech, kde diváci vidí vše, co se přes rok do vysílání nevešlo, Petr Pavel v romantickém příběhu pokračoval. „Až o deset nebo víc let později nás svedla dohromady náhoda. Já jsem se do Prostějova po letech vrátil jako velitel speciálního útvaru, moje žena u toho útvaru sloužila. Tak jsme se potkali, a tak nějak jsme navázali,“ dodal Pavel.

Moderátora Honzu Dědka ale zajímala ještě jedna věc. Říká se totiž, že paní Evu na jejím budoucím manželovi zaujal především knír. Je to tedy pravda? „Ve skutečnosti říkala, že předtím to bylo tak hrozný, že ten knír to trochu spravil,“ smál se prezident Petr Pavel.

Reklama

Další články

Načítám