Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi mnoha lidmi, kteří truchlí nad ztrátou Bryana Randalla, jenž zemřel o víkendu ve věku 57 let, je i Gesine Bullock, sestra Sandry Bullock (59). Oscarová herečka byla Bryanovou dlouholetou partnerkou a zřejmě i nejdůležitějším člověkem, který s ním prožíval nejtěžší chvíle s onemocněním ALS (amyotrofická laterální skleróza), které se mu stalo osudným.

„Jsem přesvědčena, že Bry našel nejlepší rybářské místo na nebi a už vrhá svou návnadu do rozbouřených řek s lososy. ALS je krutá nemoc, ale jistou útěchou je vědět, že měl ty nejlepší ošetřovatele v mé úžasné sestře a skupině zdravotních sester, které jí pomáhaly starat se o něj v jejich domě. Odpočívej v pokoji, Bryane,“ uctila jeho památku hereččina sestra na Instagramu. Bryan Randall zemřel tři roky poté, co mu nemoc byla diagnostikována.

„S velkým zármutkem sdělujeme, že 5. srpna zemřel Bryan Randall pokojně po tříletém boji s ALS. Bryan se rozhodl, že svou cestu s ALS bude řešit v soukromí, a my, kdo jsme se o něj starali, jsme udělali maximum, abychom jeho přání splnili,“ stálo v prohlášení jeho rodiny, která zároveň žádala o respektování soukromí.

Sandra se s Bryanem, který začínal jako model, ale později se přesunul především za fotoaparát, poprvé setkala v roce 2015 poté, co fotil narozeniny jejího syna Louise. Naposledy spolu byli zvěčněni v červenci 2020 ve Studio City i s jejími dětmi Louisem a Lailou, které společně vychovávali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám