Hlavní obsah
Článek

Bylo jen otázkou času, kdy účastníci Hlasu ČeskoSlovenska začnou vysílat do světa svá vlastní dílka. Jako první se projevila Betty Lee (24).

Rebelka natočila hudební video k písni Butterfly již v době účinkování v pěvecké show. „Vlastně jsem se kvůli natáčení klipu nedostavila na generálku před prvním finálovým večerem, teď už vím, že to nebylo zrovna v můj prospěch. Nedá se říct, že bych si tam tím udělala přátele," říká zpěvačka, původním jménem Alžběta Pažoutová, která si po odchodu ze soutěže pustila pusu na špacír a na soutěži Hlas ČeskoSlovenska nenechala nit suchou.

„Nikdy jsem ale netoužila stát se sólovou zpěvačkou, vždycky jsem okolo sebe chtěla mít bandu muzikantů, která se mnou táhne za jeden provaz. Jen tak, podle mě, může vzniknout hudba," říká zpěvačka, která šla do soutěže hlavně kvůli své kapele. „Věřím, že to vyšlo. To se ostatně ukáže na křtu naší desky ''Butterfly'', který proběhne na podzim," říká.

Po shlédnutí videa vám bude jasné, že Betty se svou kapelou má slušně nakročeno do světa šoubyznysu. Betty zde vystupuje jako dívka, která se vzbouří proti práci pokladní v supermarketu a splní si sen zpěvačky v kapele.

„Myslím, že klip se opravdu povedl, díky hereckým výkonům kluků z kapely a všech komparzistů, obzvláště pak mého dědy, který hraje svou životní roli ''naštvaný zákazník''," směje se Betty Lee.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám