Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Bullock (59) zažívá velmi těžké životní období. Její dlouholetý partner, fotograf Bryan Randall o víkendu zemřel, oznámila rodina. Bylo mu pouhých 57 let.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že 5. srpna po třech letech boje s ALS poklidně zemřel Bryan Randall,“ stojí v oznámení rodiny.

„Bryan si přál držet svou cestu s ALS v soukromí a ti z nás, kteří o něj pečovali, dělali, co mohli, aby jeho žádosti vyhověli,“ doplnila rodina spolu s poděkováním lékařům a zdravotníkům, kteří jim byli nápomocni. Také požádali o soukromí.

Bulock svého partnera potkala v roce 2015. Vychovávali spolu syna Louise (13) a dceru Lailu (10), které si herečka adoptovala. Randall měl z předchozího vztahu ještě starší dceru.

ALS neboli Amyotrofická laterální skleróza způsobuje degeneraci buněk centrální nervové soustavy, kvůli čemuž dochází k postupné svalové slabosti až atrofii. Mozek nakonec není schopen ovládat většinu svalů a pacient zůstává paralyzován.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám