Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) bude dvojnásobným otcem. K synovi Albertovi přibude sourozenec, jehož pohlaví už Libor s manželkou Gabrielou znají. "Známe pohlaví pár hodin. Dnes došlo k tomu slavnostnímu odhalení," řekl Super.cz Bouček.

Zatím to ale prozrazovat nebude. "Nejbližšímu okolí to řekneme," usmívá se moderátor, který by se měl dvojnásobným otcem stát na přelomu roku.

"Teď přemýšlíme, kam druhé dítě vůbec dát. Jak se vměstnat, spíš řešíme takové praktické záležitosti. Nejdůležitější ale stejně je, aby byli všichni zúčastnění zdraví. Jak ta, která je venku, tak to, co je uvnitř," usmívá se.

Že čekají druhého potomka, prozradili manželé během filmového festivalu v Karlových Varech. "Bylo to už tak vidět, že jsme to takhle vyřešili a už nejsou otázky, že třeba Gabča přibrala. Bylo to hloupé i vůči ní," dodal Bouček na letní párty televize Prima, kterou moderoval.

Co dalšího prozradil, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám