Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná nejhezčí výročí, které spolu zažili. Lucie Křížková se s manželem Davidem vrátila na místo, kde si před čtrnácti lety řekli své ano. Jejich manželství přežilo dobré i zlé, teď je snad silnější než dříve.

Lucie Křížková zažívá příběh jako z filmu. V roce 2009 si vzala skvělého chlapa a všechno bylo jako v pohádce. O pár let a dvě děti později ale musela řešit tu nejhorší noční můru. Její muž v roce 2021 nastoupil do vězení, kde si odpykával trest za spoluúčast na tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Měl si odsedět pět let, jeho žena ani na okamžik nezapochybovala o tom, že společně všechno zvládnou a po jeho propuštění budou zase šťastnou rodinou. Jachtaře nakonec pustili z vězení už letos v dubnu, od té doby si Křížkovi užívají každý den.

A jeden z důvodů k oslavě je i to, že Lucie s Davidem si už v roce 2009 řekli své ano. Svatba se konala 7. srpna na zámku Zbiroh a právě tam se manželé vyfotili a snímek uveřejnili na sociální síti. „Před 14 lety svítilo slunce a bylo o deset stupňů tepleji. Pamatuji si to jako dnes. Všechny roky v manželství nebyly zalité sluncem, ale my nejsme z cukru. Hezké výročí, lásko,“ napsala k fotce Lucie a od sledujících hned obdržela přání všeho dobrého do dalších let.

„Myslím, že Váš muž Vás teď miluje ještě mnohonásobně více než kdy dřív, protože Vy, Lucinko, vážně nejste z cukru. Jste skvělá. Hezké výročí, a jen tak dále navždy,“ napsala jedna. „Jako v každém vztahu. Důležité je se naučit věci řešit a neutíkat. Ať teď máte dlouho tu pozitivní vlnu,“ přidala se jiná. „Mám radost, že láska je silnější než překážky,“ zaznělo ve třetím komentu. Jak je vidět, jachtařův pobyt za mřížemi rodinu skutečně utužil a teď už si snad navždy budou užívat jen veselé chvilky.

Reklama

Další články

Načítám