Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože herec Ben Affleck (51) před necelými dvěma lety v jednom rozhovoru tvrdil, že za jeho potížemi s pitím částečně stála jeho exmanželka Jennifer Garner (52), protože si v manželství s ní připadal ‚uvězněný‘ (za což to pěkně schytal od fanoušků), jejich vztahy jsou nyní zřejmě v nejlepším pořádku. Alespoň soudě podle záběrů z pátečního odpoledne, kdy se exmanželé setkali v italské Florencii...

Ben do Itálie dorazil soukromým letadlem a ve Florencii se setkal nejen se svou bývalou ženou, ale i s jejich dětmi. Herec z Armageddonu či Dobrého Willa Huntinga se láskyplně vítal s dětmi, obzvlášť s nejmladším synem Samuelem, ale vřelé bylo i jeho objetí a komunikace s exmanželkou, která vždy působí mimořádně mile a málokdy ji spatříte bez úsměvu na tváři.

Není samozřejmě žádnou novinkou, že Affleck od loňského léta tvoří jeden z nejkrásnějších hollywoodských manželských párů s Jennifer Lopez (54). Přestože oba působí jako harmonický pár, mráčky se u nich občas objeví stejně jako u každého jiného páru.

Již několikrát je během menší výměny názorů přistihli i kameramani či fotografové. A zatímco Jen zvládá vmžiku nasadit úsměv a dělat, jako by se nechumelilo, Ben tuto schopnost postrádá, a když jej něco otráví, je to na jeho výrazu znát. Těžko říct, co jeho žena, která se snaží, aby její manželství působilo za všech okolností dokonale, na podobné záběry řekne.

Reklama

Další články

Načítám