Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David z Beverly Hills neboli Brian Austin Green (50) byl v době vysílání seriálu idolem mnoha dívek a žen. A i teď jeho oči a úsměv stále dokážou okouzlovat. Fotografie s plešatou hlavou ovšem mezi fanoušky vyvolala takové otazníky, že si pod ní herec raději vypnul komentáře.

Brian Austin Green je mezi ženami stále velmi oblíbený. A to možná i proto, že ač je urostlý a potetovaný, nestydí se se svými více než sedmi sty tisíci fanoušků sdílet i něžné rodinné fotografie, na kterých vystupuje jako milující tatínek. A také už velmi zasloužilý. Brian se stal otcem dokonce už pěti dětí, samých chlapců. Tři, Noaha (10), Bodhiho (9) a Journeyho (6) má s bývalou manželkou Megan Fox, dnes již dospělého syna Kassia (21) s bývalou snoubenkou Vanessou Marcil. V loňském roce pak přivítal na svět dalšího potomka jménem Zane, a to se současnou přítelkyní Sharnou Burgess.

Co se týče vzhledu, Brian se během let nijak výrazně nemění. Vrásek sice přibylo, herec se ale udržuje ve formě a léta měl také téměř stejný krátký sestřih. Teď ale všechny své fanoušky šokoval fotografií, na které mu vlasů velmi výrazně ubylo.

„Čerstvý sestřih. Říkal jsem si, že bych to měl sdílet,“ napsal si ke snímku. Pod ním se ale rozjela tak velká diskuse o důvodech jeho počinu a rozebírání nového vzhledu, že herec nakonec celou debatu raději ukončil. „Je to kvůli práci (zdá se mi, že lidé chtějí až moc vyjadřovat svůj názor na věc),“ dodal Brian, který se tak vyhnul dalšímu rozebírání toho, jak vypadá takřka bez vlasů. Pro jaký projekt se herec nechal proměnit, je zatím nejasné. Během natáčení reality show Special Forces: World's Toughest Test se například jen odbarvil na blond.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám