Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42) poslední dny prožívá velmi těžké období. S manželem, režisérem Vojtěchem Moravcem a malým synem se museli rozloučit s čtyřnohým členem rodiny, s nímž poslední roky sdíleli život. O smrti pejska nyní křehká brunetka promluvila.

„Diagnóza zněla Cushingův syndrom a prognóza byla jeden rok. Přesto statečně bojovala a držela se další tři roky,“ svěřila se herečka, která sdílela fotky své fenky, kterou milovala a která před pár dny zemřela. Hereččin mazlíček trpěl jedním z nejčastějších hormonálních onemocnění, které pejsky postihuje.

„I když jsme se na ten den připravovali dlouho, ve chvíli, kdy to přišlo, jsme zjistili, že se na to připravit prostě nedá… Děkujeme Ti za všechnu lásku, kterou jsi nás naplnila.

Nikdy na Tebe nezapomeneme, Bambulko naše milovaná,“ dodala Sandra s tím, že pejsek jim odešel 30. července. „Držte se,“ napsala kolegyni herečka Patricie Pagáčová, která je také psí mámou a velkou milovnicí zvířat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám