Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) už za pár dní oslaví 50. narozeniny. Nejenže ke kulatinám chystá pro své věrné fanoušky koncert, ale začal přemýšlet, co daruje sám sobě. Vzhledem k tomu, že den před naším rozhovorem přišel takřka o hlas, začal uvažovat, že sekne s kouřením.

„Omlouvám se za svůj basbaryton, měl jsem koncert a nějak jsem se tam uřval. Jdu zase zpívat jinam a vůbec nevím, jak to udělám. Mám ale takové dvě flashky, jednu tenorovou a druhou basovou, tak použiji tu basovou,“ svěřil se Super.cz zpěvák, kterého jsme potkali na zkoušce kostýmu v Divadle Broadway.

„Na hlasivky je nejlepší odpočinek, hlasový klid, vincentka a šalvěj neboli babské ucho, nasadím, kloktám a pak se to zlepší,“ prohlásil Bohuš Matuš s tím, že začal dokonce přemýšlet, že se vzdá své neřesti. „Elektronické cigarety, to je moje poslední neřest, ale asi si teď k padesátinám nadělím, že to odstraním, ale nevím, jestli to umím vydržet. Nadělím si, že přestanu kouřit a přestanu říkat blbosti do médií,“ řekl se smíchem zpěvák s tím, že ví, že svým humorem často lidi rozhodí.

„Mám k tomu sklony, byl jsem vždycky všude šašek už od základní školy, léta jsem si dělal srandu i sám ze sebe a mnozí si myslí, že jsem blázen,“ dodal zpěvák, který aktuálně zkouší novou divadelní roli. „Hraji v Troje takového zlého krále, sebestředného, líbí se mi to, vždycky jsem hrál jemné role, tahle role je hodně o mluvení, hraji v alternaci s Marianem Vojtkem a Tomášem Traplem,“ dodal Bohuš Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám