Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jasmina Alagič (34) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) slaví každoročně koncem července svůj životní úspěch. V roce 2019 přivedli na svět syna Sanela, který sfoukl na svém narozeninovém dortu již čtyři svíčky.

„Čtyři nejkrásnější roky mého života díky tobě. Nepopsatelně Tě milujeme a přejeme Ti všechno, co Tě udělá šťastným. Miluj život, užívej si ho, pomáhej a rozdávej lásku a s láskou všechno krásné od druhých také přijímej. Neboj se být sám sebou a buď hrdý na každou dobrou věc, kterou v životě uděláš, budou se ti vracet jako bumerang. Miluji Tě nepopsatelně a bezpodmínečně, navždy,“ napsala Jasmina dojemně na svých sociálních sítích.

Při této příležitosti mu rodiče uspořádali krásnou narozeninovou oslavu, kam pozvali své blízké a kamarády Sanela. Dle snímků a videí bylo znát, že šlo skutečně o velkolepou oslavu, která se jen tak nevidí.

Slavnost proběhla částečně venku, kde byl prostor na dětské průlezky, skluzavku nebo skákací hrad. Na oslavě dokonce nechyběl maskot, kterým byl velký plyšový smajlík. Stylová dětská party probíhala až do večera a bylo znát, že se bavili nejen hosté, ale zejména děti.

Reklama

Další články

Načítám