Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěz letošního Survivoru Tomáš Weimann (35) přiznal, že už mu konečně přišla milionová výhra na účet. Poplatil, co potřeboval, a zbytkem chce naložit uvážlivě.

„Výhra už mi na účet přišla. Dává mi to větší klid, protože jsem si mohl zaplatit nějaké dluhy a zbytek, tedy velkou část peněz, mám na účtu. Normálně žiju a dál chodím do práce,“ svěřil se Tomáš pro Super.cz

Tomáš si vítězstvím v Survivoru splnil jeden ze svých velkých snů. Zároveň ale nezavírá dveře před dalšími výzvami. Dle svých slov by se například nebránil zápasu v kleci nebo v ringu.

„Jediná výzva, o kterou mám zájem, je nějaký zápas. Buď v MMA nebo v boxu, dveře necháván otevřené. Kdyby se to někdy uskutečnilo, tak bych chtěl, aby to byl někdo, kdo je sportovně nadaný, je atlet a bude to brát vážně,“ prozradil nám se slovy, že zatím nic není potvrzené. Zda by se tak možný souboj uskutečnil pod křídly organizace Oktagon MMA nebo třeba Clash of the Stars, je otázkou.

„Nebavil jsem se vůbec s nikým, jednou jsem napsal pod příspěvek s Ondrou Novotným, že kdyby mi dal příležitost si zazápasit, tak bych to přijal. Jsem otevřený i něčemu jinému, a kdyby to nebyl Oktagon, dveře bych nezavíral. Ale nemám moc rád bizár, tak bych byl rád, kdyby to bylo sportovní utkání. Ale už nebudu o ničem říkat nikdy neříkej nikdy,“ řekl s úsměvem. Pokud jde o soupeře, tak se nebojí, že by jich bylo málo. „Teď nikoho nevyjmenuji, ale je jich určitě hodně. Nemám rád zlý a debilní lidi a těch existuje dost, takže by se určitě někdo našel,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám