Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představitel Vikiho Cabadaje, hlavní hvězdy Sněženek a machrů, to umí pořád ještě roztočit! Za holkami a alkoholem už neleze potají oknem, nýbrž jako řádný slušný občan dveřmi. Muž, který si doteď užíval život plnými doušky a nevynechal jedinou příležitost k paření, má nyní kvůli rodině se zahálčivým životem utrum. „Musím se starat o děti,“ prohlásil trochu lítostivě na party, na kterou výjimečně dostal vycházku. Využil ji tak, že sotva odešel po svých!

Tomu muselo být ale špatně! Duchoslav byl hvězdou večírku v klubu Singles v pražských Holešovicích, který je proslulý tím, že tu řádí i abstinenti a majitel dovoluje hostům skoro všechno. Personál tu na sebe střílí dětskými pistolemi kuličky, stříká si limetky do očí, podpaluje utěrky uvázané u pasu, nebo po sobě hází ledovými koulemi a hosté, kteří rádi lezou po baru a provádějí šílenosti, za které by je odjinud vyvedli, se do legrácek houfně zapojují.

Právě proto se asi filmovému Cabadajovi v podniku zalíbilo natolik, že tu vypil snad celou cisternu alkoholu. „Šlo o večírek, kde s ním mohli pařit všichni, kteří o to měli zájem. A Viki pil víno, panáky havanského rumu a zelenou. Holky po něm neskutečně jely, Duchoslav byl šťastný jako sluníčko a protože je zadaný a nechce si to zkazit, kupoval jim aspoň moře panáků,“ prozradil nám účastník pařby.

V šest ráno už nebyl Honza schopný skoro ani mluvit, a protože byl rozjetý, šel se ještě dorazit do jiného podniku. Však to bylo také na dlouhou dobu naposled, co měl pro své děti hlídání. Na středeční párty v Singles s muzikálovým fešákem Petrem Kutheilem, jenž se proslavil v Hlasu ČeskoSlovenska a který to prý umí také pořádně roztočit, tak nejspíš povolenku nedostane.

Reklama

Další články

Načítám