Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) sice již pověsila kariéru modelky na hřebík, přesto by se k této profesi, a zejména předvádění prádla mohla z fleku vrátit. Uhrančivá černovláska si totiž i po čtyřicítce udržuje perfektní křivky, které aktuálně vyhřívá na dovolené u moře, kam odletěla i s dětmi.

"Není třeba ptát se ženy, zda je zadaná nebo ne. Prostě se slušně představ, a ona sama vyhodnotí, zda je, nebo není,“ napsala Vlaďka s úsměvem k prvnímu snímku v černých bikinách.

Také další fotografie okomentovala vtípky, které jí zrovna přišly pod ruku. „Nevěř všemu, co vidíš. I sůl vypadá jako cukr,“ napsala ke snímku, na kterém pózuje v plavkách.

A do třetice se nezdráhala úsměvného komentáře, který jí je zřejmě blízký. „Vzpomeň si na všechny lidi, kteří tě nenávidí i přesto, že nejsi dokonalá. A teď si představ, co by ty p*če dělaly, kdybys dokonalá byla,“ napsala s dodatkem, že se upřímně zasmála. V příspěvku si zároveň i trošku rýpla do jednoho vztahu. „Každý máme své oblíbence. V mém případě už pár let vydařený páreček ‚Pat a Mat‘," napsala...

U snímků se rázem objevilo spoustu lichotek.

„Krásná jako vždy. Máte krásné ženské tvary. A přitom štíhlou postavu, jak ze žurnálu s těmi úplně správnými tvary,“ napsal obdivovatel.

„Máš fantastické tělo,“ uvedl další fanoušek, což sama Vlaďka vyvrátila. „To teda nemám, když člověk nic nedělá, tak to ‚fantastické‘ nikdy nemůže být,“ podotkla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám