Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To bylo opravdu šílené. Zatímco české modelky Michaela Štoudková (38) a Tereza Zimová pózovaly v sexy outfitech na pláži, jen pár desítek metrů od nich se odehrávalo drama. Snad všechny složky policie se sjely na pobřeží Playa del Inglés na ostrově Gran Canaria. Nechyběla přístavní hlídka, státní policisté ani sanitky. Vyděšené modelky zjišťovaly, co se stalo.

"Mně je zle. Prý se tady našlo lidské srdce. Četla jsem zrovna na internetu, že nějaký vrah posílá části těla zavražděného Číňana po celém světě. To bude určitě ono," děsila ostatní Michaela Štoudková. "Já už nemůžu do vody, co když tam taky něco plave," klepala se hrůzou.

Policejní akci natáčela i španělská televize, o to důvěryhodněji vypadalo, že v oblíbeném turistickém letovisku skutečně došlo k vraždě. Teprve později vyšlo najevo, že se jednalo o speciální cvičení. Strach ale přesto udělal své a modelky už nebyly schopné fotit dál. "Mně se snad o tom bude i zdát," přiznala Tereza Zimová.

Reklama

Další články

Načítám