Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezvykle odvážné záběry sdílela s fanoušky zpěvačka Selena Gomez (31). Týden po narozeninové party v Los Angeles v oslavách pokračovala na jachtě s přáteli, odkud se přihlásila v růžových plavkách. Kameru si přitom namířila tak, aby vynikl nejen obličej, ale i poprsí.

Zpěvačka, jež je nejsledovanější ženou na Instagramu, oslavila 22. července jednatřicáté narozeniny. Nejdřív se konal velkolepý večírek ve stylu aktuálně filmem posilněného fenoménu Barbie, na který zpěvačka pozvala spoustu přátel včetně hvězd jako Paris Hilton nebo Christiny Aguilery, poté následovala víkendová vyjížďka na jachtě. Tu absolvovala jen s pár kamarádkami.

Kromě narozenin se kolem osoby Seleny v poslední době řešila také kauza sporu a turbulentního vztahu s kamarádkou, herečkou Francií Raisou, která zpěvačce před šesti lety darovala ledvinu. Nedávno se objevily fámy, že Francia byla nucena Seleně ledvinu darovat, ve svém prohlášení to však popřela. „Nikdo mě k ničemu nenutil. Vzešlo to z mojí upřímné laskavosti,“ uvedla Raisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám