Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o smrti teprve pětadvacetiletého Anguse Clouda zasáhla jeho nejbližší, přátele, kolegy i fanoušky. Herec známý především z role drogového dealera Fezca z hitu HBO Euforie zemřel v rodinném domě v Oaklandu 31. července.

Herec krátce před svou smrtí pochoval tatínka, jehož odchod velmi těžce nesl. Zahraniční média s odkazem na své zdroje uváděla, že se Angus potýkal s psychickými potížemi. Spekulovalo se proto o sebevraždě. Jeho matka Lisa však nyní uvedla, že neměl v úmyslu opustit tento svět a popsala poslední chvíle svého syna.

Předně poděkovala přátelům za projevenou soustrast a podporu a ubezpečila je, že poslední den jejího syna byl plný radosti. „Neměl v úmyslu ukončit svůj život. Když jsme se objali na dobrou noc, řekli jsme si, že se milujeme a že se uvidíme ráno. Nevím, zda vůbec nebo co si pak vzal. Vím jen to, že položil hlavu na desku pracovního stolu, kde dělal na svých uměleckých projektech, usnul a už se nevzbudil,“ uvedla Lisa Cloud na sociální síti.

„Můžeme se dozvědět, že se nešťastnou náhodou předávkoval, ale je naprosto jasné, že nehodlal tento svět opustit,“ napsala s tím, že se mu od okolí dostávalo obrovské podpory v jeho potížích.

Lisa také napsala, že před deseti lety Angus utrpěl vážné poranění hlavy, které „zázračně“ neskončilo smrtí. „Dostal deset let navíc a naplnil je kreativitou a láskou. Na sociálních sítích se spekuluje, že jeho smrt byla záměrná. Chci vám říct, že to není ten případ,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám