Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) zažila opakování své velkolepé svatby! Zhruba po roce opět řekla v šatech nevěsty ano, tentokrát ale jejím vyvoleným nebyl manžel Tomáš Plekanec (41), nýbrž pohledný herec Jan Dolanský. Zatímco Lucka má jedno vlastní dítě, Honza vychovává tři svoje a jedno své partnerky Lenky Vlasákové. Podívejte se do fotogalerie, jak to Lucce při filmové veselce slušelo!

Vondráčková natáčí se Zdeňkem Troškou letní komedii Babovřesky. Hraje Ivanu, rozvedenou sestru faráře Lukáše Langmajera. Je učitelkou, která odešla ze školy, aby si na venkově odpočinula. V roli dokonce poklekne před starostou, aby mu dokázala, že má o místo skutečný zájem.

Honza Dolanský v roli Adama zdědí vilu po tetě Trůdě a snaží se ji zrekonstruovat. Sblíží se a hledají sejf se zlatými cihlami.

Dvojice se ale ve filmu nakonec nevezme. Celá svatba se jim jen zdá. „Natáčeli jsme záběry svatby, která bude ale jen jako sen. Oběma mladým aktérům se zdá sen o krásné, takové té americké svatbě, kde je veselo, všichni se smějí, zpívají, tleskají a tančí ala „Sestra v akci“. Pak se ale probudí do ošklivého, propršeného rána, do reality,“ nastínil Zdeněk Troška děj.

A zatímco v Troškově poslední pořádné venkovské svatbě na konci filmu Slunce, seno a pár facek lítaly pohlavky po desítkách, v Babovřeskách byla pohoda a v kostele se dokonce i tancovalo.

„Ještě tady chybí Louis de Funes, a byli bychom komplet,“ poznamenal režisér. „Je to legrace a opravdu si to všichni užili. Když je pohodový štáb, herci i pohodový komparz, je pohodová práce,“ dodal Zdeněk Troška.

Reklama

Další články

Načítám