Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvíce sexy českých hereček se pořádně odvázala. Denisa Nesvačilová (32) se sice letos objevila v pánském časopise Playboy, ale ti, kdo čekali, že rajcovní zrzka odhalí své vnady, měli smůlu. Denisino maximum byla sexy podprsenka. Jak sama říká, není odhalovací typ.

"Myslím si, že větší odhalování už ženě mého věku nepřísluší, nejsem ani ze své podstaty odhalovací typ. A myslím si, i když to tedy jistě nevím, že pro muže je zajímavější, když si mohou představovat, jen jim polechtáte fantazii, než když dostanou všechno zadarmo, to je pak strašně laciné a je toho moc. My šli cestou elegance a tajemství. Už jsem toho ukázala dost a teď už si to budu nechávat na soukromí," řekla Super.cz po focení pro Playboy.

To na párty televize Prima ukázala více než v celém Playboyi. Se svým kamarádem Josefem Mádlem to divoce roztočila na tanečním parketu, a navíc v topu, pod který si nevzala podprsenku. A protože teploty nejsou zrovna klasické srpnové, předvedla své vnady v celé kráse. Co by za tyhle fotky v Playboyi dali...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám