Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Užila si dovolenou na Maledivách, kde byla před lety s prvním manželem Jiřím Pomejem. Romantiku tady ale nehledala. "Byla jsem se synem, který je v pubertě, takže se to ani čekat nedalo. Ale líbilo se nám tam oběma a vycházíme spolu pořád hezky," usmívala se herečka Michaela Kuklová (56).

Sama žádnou novou lásku v životě nemá a po loňském rozchodu s Josefem Wittnerem ani nikoho nehledá. "Čím déle jsem vždycky sama, tak jsem vztahu otevřená míň a míň. Řekla bych, že pro to vůbec nic nedělám a naopak se tomu vyhýbám. Je mi dobře samotné. A mám tolik práce, že ani nemám čas, kdy bych chodila na rande," svěřila se.

Pokud jde o práci, vzhledem k tomu, že jsme se potkali na letní párty televize Prima, bylo jasné, že jeden z projektů bude právě tam. "Točím seriál Eliška a Damián a moc mě to těší," upřesnila s tím, že její dějová linka je v současnosti, takže si na rozdíl od kolegů neobléká dobové kostýmy, což ji prý rozhodně nemrzí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám