Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Evropy 2 Petr Cerha, jehož fanoušci znají pod pseudonymem Nasty, za sebou má velmi složité životní období. Po pěti letech výchovy zjistil, že není biologickým otcem staršího, dnes šestiletého syna. Dle svých slov dokonce uvažoval o sebevraždě.

S manželkou, s níž děti vychovával, se letos rozvedl. Předcházela tomu zdrcující zpráva, že starší chlapec není jeho.

„Najednou přišel cizí člověk a na schůzce mi řekl, že to starší dítě není moje,“ řekl Nasty v podcastu Pivo, Sunar a Prachy. Moderátor tomu nejdřív nechtěl věřit, nakonec ale podstoupil test, který informaci potvrdil. „Šel jsem s dětma na testy… a skutečně v nich vyšlo, že Sebík není můj,“ popsal. Následně mu měla jeho žena říct, že od něj odchází.

To odstartovalo jeho nejhorší životní období, kdy dokonce uvažoval, že by raději nežil. „Nemáš přesnej plán, jestli někam skočíš nebo si něco někam přivážeš, ale chceš se vymazat,“ přiznal upřímně ve zmíněném podcastu.

Dnes už je naštěstí černé období za ním, má nový vztah a na jeho lásce k synkovi ani skutečnost, že není jeho biologickým otcem, prý nic nezměnila.

Reklama

Další články

Načítám