Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kristýna Pumprlová se v těchto dnech pokouší uspět na finále mezinárodní soutěže Miss Fashion TV 2012, která se koná v hotelu Rocks na ostrově Kypr. Kdo by si ale myslel, že si tam finalistky užívají pohodičku na pláži, pořádně by se spletl. Jak se Kristýna svěřila, je to drsný dril.

„Hned po příjezdu v noci nastala drezura, další den rovnou vyhodili dvě holky kvůli celulitidě a začal boj. Šestnáct hodin denně trávíme na podpatcích, žádné odpočinky, žádné sezení, telefony odevzdány, jen křik našich choreografů, chvílemi spíš diktátorů,“ popsala Kristýna tamní atmosféru.

„Až konečně včera, poté, co některé dívky začaly plakat bolestí, a po stále se zvyšující spotřebě náplastí na chodidla, jsme dostaly dvě hodinky volno. Tak jsme vyrazily k bazénu, když jinak celé dny trávíme v chladném suterénu místo na sluníčku," řekla Kristýna, která volný čas využila k tomu, že se v miniaturních bikinách snažila nachytat trochu bronzu.

Jednu věc na podmínkách soutěže ale vítá. „Příjemné je, že dvě hodiny denně trávíme povinně v kasinu, tak nás tu ještě něčemu alespoň „přiučí“,“ řekla půvabná Kristýna s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám