Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (69) má sice mezi celebritami mraky přátel, ale o jednoho z nich přišla. Malíře, divadelníka a hudebníka Františka Ringo Čecha (80) totiž urazila tak, že už ho asi nikdy naživo neuvidí.

Halina ho nedávno pozvala na křest své nové knížky Až se mě dcera zeptá. Jenže Ringo se cítí odstrčený a tak nedorazí. „Mám s ní jednu špatnou zkušenost. Před rokem mě zvala na křest svý knihy. Taky mě tenkrát pozvala, jak bude ráda, kdybych přišel… Hned u vchodu mě (tehdy) Halina velmi srdečně objímala a přivítala, což ostatně všechny, kdo přicházeli,“ píše na svém webu velký Ringo. Jenže od té chvíle už bylo prý všechno jen špatně.

„A pak si mě za celej večer ani nevšimla. Ne, že bych byl nějakej hrdopýšek, ale říkal jsem si: K***a, co tu dělám? Jsem tu jenom stafáž. Seděl jsem tam, lidi mě obtěžovali, vyptávali se mě… Tak jsem si řekl: Ne, už nikdy. Halino, mám tě rád, ale příští křest bude beze mě!“ vysvětluje Čech.

O Halině je známé, že její křty se nikdy neobejdou bez desítek známých osobností, ani bez spousty fanoušků. Na každého si zkrátka čas udělat nemůže. Teď ale poznala, že velikána českého šoubyznysu si přece jen měla všímat víc. Hlučný a vtipný glosátor Ringo bude ve středu na křtu všem moc chybět…

Reklama

Další články

Načítám