Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a zpěvačka Emma Roberts je už přes rok ve spokojeném vztahu s hereckým kolegou Codym Johnem. Fotografové dvojici zastihli během procházky po losangeleském Los Feliz, kam vyrazili na menší nákupy.

Vzhledem k tomu, že dvaatřicetiletá hvězda filmů Kokain nebo Millerovi na tripu či seriálů Neslavná a American Horror Story měří pouhých 157 centimetrů, není zrovna pravděpodobné, že by si našla partnera menšího vzrůstu, než je ona sama. Při pohledu na sympatický pár tedy není pochyb, že si Emma ke svému protějšku může dopřát na červený koberec i lodičky na pořádně vysokém podpatku!

Blondýnka, jejíž tetou je Julia Roberts, má za sebou několik vážných vztahů, z toho s hercem Garrettem Hedlundem má i synka jménem Rhodes Robert Hedlund. Po necelých třech letech se ovšem rozešli. Doufejme tedy, že to usměvavé blondýnce, která se letos blýskla ve hvězdně obsazené romantické komedii Možná řeknu ano vedle Susan Sarandon, Diane Keaton či Richarda Gera, tentokrát vydrží o poznání déle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám