Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z nejcharakterističtějších hitů přelomu milénia je bezesporu skladba I’m Like A Bird od kanadské zpěvačky Nelly Furtado, která s ní dokonce získala cenu Grammy. Hlas sympatické brunetky tehdy vyhrával z rádií po celém světě. O Nelly sice nějaký čas nebylo příliš slyšet, ale to se zřejmě chystá stále půvabná rodačka z města Victoria změnit. Ve středu ji fotografové zastihli, jak odchází z nahrávacího studia v New Yorku, a vypadala naprosto senzačně.

Nestárnoucí diva rozdávala úsměvy na všechny strany a v bílém topu podobném tomu, ve kterém se objevila ve videoklipu ke svému zmiňovanému hitu z roku 2000, stylových širokých džínách a s hřívou vlnitých vlasů vypadala jako pravá popová hvězda. Nelly má ostatně podobné bílé svršky v oblibě, téměř totožný měla i na přebalu svého třetího studiového alba Loose.

Furtado, jež je maminkou dnes již dospělé dcery Nevis, se v květnu nechala slyšet v rozhovoru pro magazín Fault, že jí byla diagnostikována ADHD.

V lásce tato oblíbená umělkyně ale bohužel příliš štěstí nemá. Nejenže se rozešla s otcem své dcery Jasperem Gahuniou, ale nevyšlo jí ani manželství s Demaciem Castellonem. Rozvedli se v roce 2016 po deseti letech vztahu. Od té doby je oficiálně single. Předloni se proslýchalo, že by mohla randit s o dvanáct let mladším rapperem známým jako Hodgy Beats.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám