Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Písařovicová (33) se z titulu své profese objevuje na akcích zaměřených na celebrity jen velmi výjimečně. Na rozdíl od jiných kolegyň z veřejnoprávních televizí krásná Daniela úzkostlivě dbá na svou důstojnou pověst. Občas ale udělá výjimku, jako třeba na akci s charitativním podtextem, kterou pořádala Bára Nesvadbová (49).

Písařovicová si pustila zvědavé novináře k tělu zrovna při cvičení na speciálních strojích, tzv. reformerech. Z obrázků je zřejmé, že jí focení v přiléhavém tílku a legínách s absencí make-upu nedělá úplně dobře, ale nakonec to zvládla. Bylo na místě zatnout zuby, neboť šlo o dobrou věc.

Hvězda zpravodajství České televize totiž společně s ostatními slavnými kolegyněmi propagovala projekt, který má pomoci Davidu Štefanidesovi. Osmiletý chlapec je od narození postižen mozkovou obrnou a slavné dámy se snaží získat peníze na drahou léčbu v zařízení v Adeli centru ve slovenských Piešťanech.

„Šla jsem do toho hlavně kvůli tomu chlapečkovi. Ráda bych, aby se vybralo co nejvíc peněz," svěřila se Super.cz Daniela.

Kráska je sice trénovaná díky lekcím zumby, které vyměnila za návštěvy v posilovně, ale tempu vycvičených kolegyň v čele s Bárou Nesvadbovou nestačila. „Padala mi brada, když jsem viděla, co ty holky na strojích dokážou," řekla a jedním dechem dodala: „Myslím, že jsem na tomto cvičení pilates nebyla naposledy. Mám problémy se zkrácenými svaly a tohle je naprosto ideální cvičení pro mě, navíc se blíží plavková sezóna, a tak i já chci vypadat lépe," říká držitelka titulu Objev roku Týtý z roku 2010.

Reklama

Další články

Načítám