Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) si to opravdu umí zařídit. V září loňského roku se stal tváří sázkové společnosti Sazka. Nikdo tehdy nechtěl prozradit, jak velkou sumu Mareš od společnosti za tento kontrakt inkasuje.

„Leoš Mareš splňuje všechny požadavky k tomu, aby byl ideální tváří naší společnosti. Jakékoliv další podrobnosti o smlouvě není ani jedna strana oprávněna sdělovat,“ oznámil tehdy generální ředitel Sazky Aleš Hušák.

Už za pár měsíců po podepsání smlouvy se ale Sazka dostala do insolvence. A Mareš se tak stal věřitelem Sazky a svou pohledávku musel nahlásit. Díky tomu vyšlo najevo, kolik Mareš od Sazky inkasoval.

„Pohledávku za Sazkou nahlásil i Hušákův dobrý přítel z Las Vegas Leoš Mareš. Jde o Kč 1 200 000 – 1 milion představuje službu, 200 tisíc je DPH. Tuto sumu Mareš fakturoval Sazce každý měsíc za … toť otázka, za co vlastně,“ napsal ekonomický server Motejlek.com.

Pokud by Mareš skutečně od Sazky inkasoval milion korun měsíčně, jednalo by se o jednu z nejdražších reklamních smluv s českou celebritou v historii. K Leošově smůle to ale vypadá, že získat od Sazky dlužné peníze, bude úkol více než složitý. Celkové závazky Sazky se totiž pohybují v řádech mnoha miliard korun.

Leoš Mareš (47) se ke své smlouvě se Sazkou a následné pohledávce zatím nevyjádřil. Na získání jeho vyjádření ale právě usilovně pracujeme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám