Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Denisa Nesvačilová (32) v posledních měsících ukázala, jak silnou osobností je. Kvůli milostnému trojúhelníku zaplnila televizi i noviny a čelila silnému tlaku společnosti. Dnes se tato sympatická zrzka snaží brát všechno s nadhledem.

Nabízí se tak otázka, jestli už je Denisa připravená přijmout potencionální nabídku na kávu? „Asi kdyby ten muž za to hodně stál, tak bych šla. A třeba už jsem taky byla, a to nevíte a já vám to neřeknu. Kdyby za to stál, tak asi jo, ale nijak na to nespěchám,“ řekla smíchem Super.cz.

Stres, kterým prošla, ale podpořil něco, s čím herečka bojuje od dětství. S atopickým ekzémem. Denisa se rozhodla vyjít s kůží na trh, aby inspirovala ostatní, že toto téma není tabu a lidé se za ekzém nemusí stydět. „V době, kdy bojujeme proti body shamingu, tak je to adekvátní. Mně pomohli nějací lidé, kteří o tom promluvili, že tím trpí, tak já mohu také třeba někomu pomoci. Nejde přeci o život,“ vysvětlila herečka, která díky tradiční čínské medicíně, především akupunktuře, navrací své pokožce zdravý vzhled.

„Je to onemocnění, které nejvíce zhoršuje stres a toho já jsem měla teď poměrně dost. Já jsem ty problémy neměla asi od devatenácti vůbec a pak se to začalo s nějakými stresovými věcmi objevovat znovu a v daleko těžší fázi,“ dodala Denisa Nesvačilová, kterou můžete stále vidět například v muzikálu Biograf Láska v pražském Divadle Kalich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám