Hlavní obsah
Článek

Krásná moderátorka a tanečnice Kristina Kloubková dnes v noci porodila svému příteli Karlu Moravcovi dceru Jasmínku. Kristina i holčička, jejíž jméno bylo předurčeno snem, který se Kristině kdysi zdál, jsou v pořádku.

„Jsme moc šťastní, máme krásnou a zdravou dceru. Jasmínka váží 2,60 kg a je naprosto úžasná. Chtěla bych velmi poděkovat celému porodnímu týmu v čele s panem profesorem Hájkem a porodní asistentkou Magdalénou Mikulandovou,“ svěřila se s bezprostředními pocity Kristina.

Původně měla Kristina rodit až příští týden, do porodnice U Apolináře nakonec zavítala trošku dříve, informoval server tn.cz. Na dceru se oba partneři velmi těšili. „Běhala jsem po bytě a nevěděla, komu zavolat. Pak jsem samozřejmě volala Karlovi do práce a po oznámení se ozvalo ticho. Nejdřív nám to vůbec nedošlo, ale teď jsme natěšení rodiče,“ přiznala šťastná moderátorka krátce před porodem.

Přiznala také, že by se ráda co nejdříve vrátila do práce. „Bez práce nemůžu být. Určitě se budu chtít co nejdřív zapojit do procesu, ale rozhodně to nebude hned po šestinedělí,“ dodala čerstvá maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám