Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k nejkrásnějším španělským herečkám, jejichž půvab obvykle podtrhuje snědá pleť, tmavé oči, a ještě tmavší vlasy. Ne tak u Penélope Cruz (50), která zaexperimentovala a kadeře má nově prosvětlené až do blond.

Poprvé se herečka se zesvětlenými vlasy objevila v březnu na módní přehlídce Chanel v rámci pařížského týdne módy, tehdy se psalo, že zvolila karamelový odstín. Následoval návrat k tmavé, aby se na léto ještě víc odvázala. Aktuálně má herečka vlasy tak zesvětlené, že se velmi přiblížila označení „blondýnka“.

Fanoušci této nádherné Španělky se rozdělili na dva tábory. Jedny její proměna „šokovala“ v dobrém slova smyslu a novou image chválí, jiní radí návrat k odstínu, který nosila dlouhá léta.

Aktuální snímky hvězdy filmů Vše o mé matce, Hlava v oblacích, Volver, Umírající zvíře nebo připravovaného životopisného dramatu Ferrari, vznikly v losangeleské čtvrti Studio City. O pár dní dříve byla vyfocena i s manželem Javierem Bardemem při odchodu z italské restaurace.

Líbí se vám nová image Penélope Cruz?
Ano
52,5 %
Ne
47,5 %
Celkem hlasovalo 18043 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám