Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Kateřinu Winterovou (48) má většina televizních diváků spojenou s pořadem Herbář na České televizi, jehož je průvodkyní. Ale dostává i opravdové herecké role. Nejnověji ji můžeme vidět v minisérii Matematika zločinu na kanálu Voyo, kde ztvárňuje státní zástupkyni.

"Myslela jsem si, že pan režisér bude chtít, abych byla drsnější a ostřejší. Ale nakonec to dopadlo trošičku jinak. Jdu si, tedy moje postava, prostě po své práci," upřesnila. "To, že oslovili zrovna mě, mě trošku překvapilo, ale už jsem pro Novu dělala velký seriál Šéfka. Ono už se teď neřeší, které televize jste spíš tvář," míní Winterová.

Ta nadále natáčí i Herbář, na podzim se můžeme dočkat nové série. "Pořád mě to baví, těch témat je strašně moc. Teď jsem zrovna objevila jednoho perfektního pána na byliny, tak se těším, co s ním natočíme," upřesnila s tím, že hledání vhodných profesionálů je prý někdy doslova detektivní práce.

I v soukromí se herečka věnuje zahrádkaření. "Trávím léto na zahradě, modlila jsem se za déšť, sucho je devastující, tak jsem ráda, že prší," svěřila, i když déšť cestou na premiéru nemusel bez úhony přežít její outfit. Zvolila totiž bílý overal. "Já si to prostě chtěla vzít a připravovala jsem si to dřív, než došlo ke změně počasí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám