Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čekalo se na něj téměř dvě hodiny, protože natáčel nový videoklip. Nakonec muzikant David Koller na křest knihy o houbách přece jen dorazil. Dokonce ruku v ruce s třetí manželkou Annou. Ta potěšila zejména přítomné fotografy, protože díky bleskům fotoaparátů ukázala, že si vzala pod černý top světlou podprsenku.

Nikoli outfitem, ale pro změnu verbálně překvapil i sám muzikant. Prozradil totiž trauma z dětství, kdy se nějaký čas bál chodit do lesa, protože ho i se sestrou obtěžoval muž, jehož znali z vesnice a potkali se s ním právě v lese. "Bylo to na kraji vesnice, tahal mě za ruku, že mi něco ukáže u sebe doma. Naštěstí tam byla právě sestra. Třeba se o nic nejednalo, ale bylo to divné. Hrozně jsem se lekl a oba jsme se pak se sestrou toho člověka, kterého jsme běžně vídali, báli," vyprávěl Super.cz a tím, že se bál chodit i do lesa.

Teď už se samozřejmě chodit do lesa nebojí, ale žádný velký houbař není. "Čas od času cítíte, že by ta násada v lesích stála za hřích, a vyrazíte. Ale kdy jsem byl naposledy na houbách, vám neřeknu. Zkazil mě soused, který loni bohužel zemřel. Nosil mi nasušené houby, které sbíral na přehradě na Orlíku, v třílitrových zavařovačkách. Tak jsem na houby přestal chodit," vysvětloval, proč se typicky českému koníčku nevěnuje, stejně jako nevysedává po hospodách nebo nefandí fotbalovým klubům. Jeho největším hobby zůstává hudba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám