Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Daniela Nízlová (37) z dua Twiins prožívá těžké životní chvíle. Začátkem dubna se dala dohromady s hercem a studentem medicíny Victorem Ibarem (26), se kterým se poznala během taneční show Let’s Dance.

Dvojice se vrhla do vztahu doslova po hlavě, už začátkem června totiž světu oznámili, že spolu čekají miminko. Jenže radost a štěstí vystřídala bolest a smutek. Nejenže se pár dle informací deníku Nový Čas rozešel, ale slovenská zpěvačka přišla i o dítě, které nosila pod srdcem.

„Ano, je pravda, že jsme se rozešli a také to, že jsme bohužel přišli o děťátko,“ potvrdila zdrcená Daniela, která se na roli dvojnásobné maminky těšila a dodržovala i klidový režim, aby bylo vše v pořádku. Zpěvačce je v těchto těžkých chvílích největší oporou rodina. Její o jedenáct let mladší expartner se k celé situaci odmítl vyjadřovat.

Zpěvačka má z předchozího vztahu dceru Lindu. S otcem dcerky, fotbalistou Stanislavem Lobotkou, se rozešla koncem roku 2021.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám