Hlavní obsah
Článek

V sobotu v půl jedné odpoledne středoevropského času vyzvedl Williama a Kate v Buckinghamském paláci vrtulník, který je pravděpodobně dopraví do jednoho z paláců po Velké Británii. Tam by měl pár zůstat jednu až dvě noci. Poté se však William opět chopí svého pilotského řemesla. Dovolenou si pár zřejmě vybere někdy později v tomto roce.

Kam se vévoda a vévodkyně z Cambridge Wil (41)liam (41) a Kate podívají na svatební cestu - to je otázka, kterou si klade celá Velká Británie. Sázková kancelář William Hill toho bleskurychle využila a vypsala na to kursy. Jasným favoritem je Karibik s kursem 1,25.

Na přímý dotaz naší redakce, zda si někdo vsadil, že pár odcestuje do České republiky, jsme dostali nečekanou odpověď. Zástupce sázkové kanceláře uvedl, že jeden sázkař se snažil vsadit nespecifikovanou sumu na to, že William a Kate přiletí strávit líbánky do Sejcké Lhoty (pozn. red.: jde o malou vesnici u Sedlčan).  Zda sázka doopravdy proběhla a jaký kurs mu sázková kancelář nabídla, však neuvedl.

"Jeden z našich zákazníků si pak byl také natolik jistý, že novomanželé odletí do Keni, že se pokusil vsadit si na to 5000 liber (136 000 korun). To je velmi nestandardní sázka," uvedl mluvčí sázkové kanceláře Rupert Adams.

Adams dodal, že nakonec sázkaři dovolili pouze sázku ve výši 250 liber (6 800 korun). Jen málokdo by podle něj riskoval tak vysokou sumu bez důvěryhodných informací, jasně vedoucích k tomu, kam pár odletí.

To, že novomanželé odletí do Keni, bylo možné v sobotu ve 12:15 vsadit pod kursem 3,5:1. Dále následují Skotsko s kursem 4:1 a Jordánsko s kursem 5:1. Věříte hrabství Cornwall? Pak je tu pro vás kurs 7:1. Za kursu 10:1 si pak můžete vsadit, že si William s Kate vyberou Jižní Afriku. Vsadit si můžete i na Saint Tropez či Las Vegas. To vše už za výrazně vyšších kursů.

Kam William s Kate ale opravdu nakonec na líbánky zmizí, bude jasné až ve chvíli, kdy s nimi někde po světě dosedne jejich stroj.

Reklama

Další články

Načítám